Open: Woensdag, zaterdag & zondag 12:00 - 16:00      
Telefoon: +31 (77) 374 7500

Opening winkel

Buiten.. zinderend warm, en toch is en nu een ploeg m,ensen in het veld om verse groenten en fruit (uiteraard onbespoten) te oogsten, zodat het bij opening van de winkel om 13u gewassen en fris voor u klaar staat. Met liefde en zorg geteelt en geoogst.. dat proef je .

De hele zomer door is onze winkel, én ons zorgrestaurant gewoon geopend op woensdag- en zaterdagmiddag van 13 u tot 16 u.
Iedere week worden vele spullen ‘met ervaring’ aan de enorme collectie in onze winkel(s) toegevoegd.  Verzamelaars, handelaars en ieder die van leuke snufjes houdt komen van heinde en verre om hun buit in de wacht te slepen. Wat een gezellig plek!

Wist u wel dat het zorgrestaurant een speciale hoek voor de kleintjes en de hele familie heeft ingericht waar ze vrijuit en naar hartelust kunnen spelen, bouwen en sjouwen. Desnoods op een loopfiets het hele restaurant door, terwijl pap of mam of ?? lekker zit te genieten met een heerlijk kopje koffie. Op het terras heeft u uitzicht over de gehele kloostermoestuin.